неделя, 8 април 2012 г.

* Michelangelo *

7 коментара:

  1. Благодаря ти,че си толкова искрена и изразяваш ясно позицията си:)))...Остани винаги такава:))) Браво:)...и аз немога да разбера как 85 човека си мълчат пред нещо ,което е очевидно несправедливо...,но...Благодаря ти още веднъж,че споделяш мнението ми:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също ти благодаря , че прояви смелост да споделиш мнението си и ме подкрепи , защото всички останали си мълчат . Предишния път пак се получи спор , когато изказах мнението си относно класирането на нейна картичка като "победител" в четири поредни предизвикателства . Обвиниха ме в личен конфликт , понеже с нея се познаваме . Не мога да разбера , защо когато изразя мнение , което не им харесва - решават че е на лична основа. А най-много ме озадачава факта , че повечето от другите участници си мълчат или се съгласяват с избора ...

    ОтговорИзтриване
  3. ...ако ми позволите да се включа:)))... и аз не съм много съгласна с избора за победител...,даже на фона на всички останали ,бих казала че тази според мен беше най-грозната картичка...,но ...какъв е смисъла да се намесвам в един фалш...честно казано сега наистина нямам никакво желание да участвам в априлското им предизвикателство:(...,но можеш ли да ми препоръчаш подобни сайтове които също да правят такива конкурси...и знаеш ,че са по...справедливи?:)))
    Предварително ти благодаря!:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Светле, задавам риторичен въпрос, не е нужно да ми отговаряш - та коя истина казваш? Твоята, нашата или на някой друг? Цялостното усещане за красиво и по-красиво и най-красиво е субективно, не го ли разбираш? Т.е. това, което ти виждаш, сигурна ли си, че и другите го виждат? Да хванеш 100 човека и да им покажеш 1 нещо, надали дори двама ще го оценят и видят по един и същи начин. Моля те да оставиш раздразнението си и наистина (и двете го знаем чудесно) факта, че става въпрос за Мила настрана и помисли трезво. Никой няма нищо против изказването ти на мнение, напротив, но нека поне да е справедливо.
    Все пак, наистина съм ти благодарна, че премести темата тук.

    Вили, много съжалявам, че сме те разочаровали, не сме целяли това. Другите предизвикателства, които знам са Картичкофурии, Мър Мяу, Хоби предизвикателството, това на Арти марк... може би има и други, Светле допълни ме ако не се сещам. Някои от тях избират победителите си на рандъм принцип. Но имай предвид, че и там се случва Мила да побеждава:)
    P.S. Светле, ако ще целим истината, моля те да се върнеш назад и да видиш, че това което си писала за 4-те поредни победи на Мила не е вярно. Моля те да си коригираш информацията. Благодаря ти предварително,
    Рали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да споря с вас е все едно да споря с радиото ! То си знае едно и също и си го повтаря ! Вие винаги

      изопачавате нещата , колко справедливо е всичко при вас , как обективно оценявате , как всички

      единодушно сте на еднакво мнение , но с последната класация направо се подиграхте с 87 души , които се

      стараят и имат желание да участват във вашите предизвикателства !Ето това ме подразни ! Много добре

      знам, че всеки има различни представи за красиво и съответно видях какви са и вашите критерии за

      красиво , затова вече се питам дали изобщо имате такива критерии ?! Това също е реторичен въпрос - може да не ми отговаряш ! Аз мисля доста трезво , май вие сте заслепените от нейните "произведения" . А относно коригирането на информацията веднага може да се провери във вашите стари публикации броя на

      класиранията ,както и при картичкофуриите , когато вие задавате предизвикателство - защото в няколко поредни предизвикателства "победител" беше един и същи абониран човек ! То бива красота ,бива , но няколко поредни пъти да я изборате , това не е ли гавра с останалите участници ?! /отново реторичен въпрос /
      Както ти сама каза " ще ви оставя на спокойствие да се забавлявате " и да си класирате един и същи човек за "победител " ,но май не само аз ами и доста други хора забелязват вече колко странно е това всъщност !
      Чесно казано аз още вчера приключих с обсъждането на въпросната картичка , но ако много държиш ще го продължа и тук ! Ти ще си повтаряш, това което си повтаряш а аз няма да съм съгласна с теб ! :)

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    3. Благодаря ви за изчерпателната информация за конкурсите,но искам да поясня едно нещо:)...имам странното чувство,че между вас темата е по-лична...аз обаче никой не познавам от вас-нито въпросната победителка,нито някой друг,така,че не искам да влизам в чужди лични драми,ако мога да обсъждам нещо-то това са единствено картичките в конкурса...така че ако съм казала нещо за някой проект или картичка то определено мнението ми е напълно непредобедено:)...а вие не сте ме разочаровали,това ,че вашето мнение не съвпада с моето лично усещане за красиво,което е субективно за всеки човек ...е въпрос на вкус:)))

      Изтриване