неделя, 15 април 2012 г.

* Блог - игра за рожден ден *

Преди една година - на 25 април  се впуснах в предизвикателството наречено "блог" . Реших да покажа  част от нещата , които обичам да правя , когато ме завладява вдъхновението . Тогава пуснах първата  си публикация , а това означава, че съвсем скоро блогът  ми ще има  рожден ден :) Да си призная изобщо не разбрах как измина цяла една година , но се радвам, че през цялото това време успях да науча много нови неща , да изпробвам  експерименти в различни стилове  и да се запозная с толкова много картичкофурии като вас , които имат също като моето хоби :)
По този повод ще направя нещо като игра с малко подаръче за вас . Ако желаете да участвате , можете да изработите картичка , кутийка или бижу , това което ви допада най-много ! Нямам никакви специални изисквания . Проектът трябва да е по ваш вкус и стил . Получателят на подаръка ще избера чрез жребий на 25 април , така че имате на разположение около десет дни .  А за подарък съм приготвила блокче дизайнерски хартии My Mind's Eye с пролетни мотиви , две букетчета декоративни цветя и три вида панделки . Добавяйте директен линк към публикацията ви с помощта на бутона по-долу .
С нетърпение очаквам вашите произведения :)




31 коментара:

  1. Прекрасна идея за отпразнуване на една годинка :)
    С удоволствие бих се включила в играта :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Страхотно ! Много се радвам , че ще се включиш в играта !

      Изтриване
  2. Честита годинка, Светле! С удоволствие ще се включа в твоят празник! Пожелавам ти още много творчески вдъхновения, които да споделяш с нас в твоето виртуално местенце!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за пожеланията и за това, че реши да се включиш в играта :)

      Изтриване
  3. Христос Воскресе, Светле!
    Честита първа годинка на блога ти! Ще се опитам да се включа в играта. Пожелавам ти нестихващо творческо вдъхновение за да продължаваш да твориш красоти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Воистина воскресе ! Ще се радвам много ако успееш да се включиш :)Благодаря много за пожеланията !

      Изтриване
  4. Честита блогогодишнина! Пожцелавам ти много изпълнени с вдъхновение и красота дни! С удоволствие ще участвам в играта, само да си отдъхна от празниците :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много благодаря за прекрасните пожелания и за това , че ще участваш в блог-играта :)

      Изтриване
  5. Христос Воскресе!Честита блогогодинка и от мен!! Пожелавам ти още много години изпълнени с красота и вдъхновение и..най-вече здраве!
    С най-голямо удоволствие ще се включа в твоята игра- един чудесен начин да отпразнуваш блого-годинката си.. Бъди здрава, щастлива и нека усмивката да не слиза от лицето ти, а красотите, които създаваш да предизвикават усмивките и радостта на приятелите ти и хората, които обичаш!
    Весел празник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Воистина воскресе ! Благодаря ти за прекрасните думи и за хубавите пожеланията ! Ще се радвам много, ако се включиш в моята блог-игра :)

      Изтриване
  6. Честита блогогодинка и от мен, Светле! Желая ти много слънце, вдъхновение, усмивки и много, много здраве, за да ни радваш все така с красотите си!
    С най голямо удоволствие ще се включа в играта ти!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много , много благодаря за пожеланията :) Страхотно е , че ще се включиш в играта по случай рождения ден на моя блог :)

      Изтриване
  7. Светле,честита блогогодинка!Много вдъхновение за още много блогогодинки!

    ГУШ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за пожеланията :) Видях , че вече си се включила в играта . Картичката ти е прекрасна :)

      Изтриване
  8. Честита блого-годинка и от мен, Светле! Пожелавам ти още много неусетни годинки на това прекрасно местенце, много вдъхновение и здраве! И понеже знам, че рожденните дни са по шумнии и весели в голяма компания, с удоволствие и аз ще се включа в твоята игра :)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря много ! Радвам се , че ще се включиш в играта :)

    ОтговорИзтриване
  10. Честита първа година на блога ти, Светле! Желая ти здраве, радост, слънце и безброй усмивки, и още много красиви проекти :)

    ОтговорИзтриване
  11. Честита блогогодинка!Желая ти още много красиви картички, творческо вдъхновение,прекрасни идеи и слънчеви усмивки!

    ОтговорИзтриване
  12. Честита блогодинка и от мен!!!:))) Пожелавам ти вълшебството и музата на креативноста винаги да е с теб:)))...И разбира се ...рожденикът винаги е №1;)))...тази картичка беше предназначена за една млада каратистка -обещавам,че до 25ти ,ще направя нещо специално за теб :)))

    ОтговорИзтриване
  13. Благодаря ви много за милите пожелания и за това , че решихте да се включите в играта, с която отбелязвам 1 година от създаването на моя блог !

    ОтговорИзтриване
  14. Още веднъж, честита блог годинка! Пожелавам ти много щастие и много лични и творчески успехи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти многоза пожеланията ! Радвам се, че се включи в играта :)

      Изтриване
  15. Честита първа година на блога ти, скъпа Светла!
    Много вдъхновение, слънчеви усмивки и верни последователи-читатели!
    С удоволствие се включвам в надпреварата.
    /Радвам се, че получих номер 13!/

    ОтговорИзтриване
  16. Благодаря много за пожеланията ! Радвам се , че се включи в играта и много интересен номер ти се е паднал, дано ти донесе късмет ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина ми донесе късмет!!!
      Благодаря ти за чудесната игра!
      И извинявай - понякога съм несъобразителна в коментарите си!
      Имам нещо за теб в моя блог.

      Изтриване
  17. Честита годинка и от мен! :)
    Пожелавам ти достатъчно вдъхновение през следващата година, за да напълниш отново блога с чудни творения!

    ОтговорИзтриване
  18. Светле, май закъснях за играта, но това няма значение :) Каня те при мен, да видиш картичката, която бях подготвила за един юбилей и за първата ти блогогодинка. Още веднъж ти желаямного вдъхновение и много удовлетворение от това, коеот правиш!

    ОтговорИзтриване
  19. Честита първа блогогодинка! Пожелавам ти нестихващо вдъхновение и достатъчно време за реализиране на новите ти идеи:) Поздрави

    ОтговорИзтриване
  20. Честита първа блогогодинка! С пожелание красотата и вдъхновението да са твои постоянни спътници и занапред!

    ОтговорИзтриване
  21. Много ви благодаря за хубавите пожелания , които ми написахте ! Благодаря ви за това, че включихте прекрасните си картички в блог-играта за първият ми ражден ден ! Довечера ще изтегля този, при когото ще отиде подаръчето , като ще има и още три малки подаръчета , за да успея да зарадвам не само един късметлия :) Ще включа картичката на Катя Ковачева под № 18 , защото е изпуснала срока за добавяне на линка . Ако има и други , които са имали желание да добавят картичките си ,но са изпуснали срока , могат да напишат коментар тук , в който да сложат линка си до довечера и ще бъдат добавени в списъка . Пожелавам късмет на всичи , много ме зарадвахте ! :)

    ОтговорИзтриване
  22. Искам да те поздравя днес на деня :))) Честит 1-ви Рожден Ден ,на прекрасният ти блог:)))...,с картичка ,която правих за теб:)... http://gift-cards-villi.blogspot.com/2012/04/blog-post_25.html
    Дано ти хареса:))) Пожелавам ти много цветно настроение,нестихващо вдъхновение и още безброй сбъднати мечти:)))...предварително се извинявам за тъмните снимки ,но много исках да те поздравя с нея-все пак ти си вдъхновителката:))),за това я снимах преди малко ,на лампа,но нищо:)))

    ОтговорИзтриване