неделя, 29 януари 2012 г.

* Хайде на пързалката * Let's skating *

В тази снежна и уютна зима , обличайте топлите дрехи , слагайте шалове, шапки и ръкавици и хайде да се пързаляме с кънки ;)


12 коментара:

 1. Светле, ако не бях с възпален синузит, да знаеш, че на минутата щях да последвам призива ти за ледената пързалка :)) А тези двама сладурковци изглеждат така унесени в пленера на зимата, че дори не забелязват студа :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря много за милите думи :) Сигурно и аз щях да последвам собствения си призив , обаче не мога да карам кънки ;))

   Изтриване
 2. Много весела зимна картичка! Времето наистина е идеално за кънки и шейни...

  ОтговорИзтриване
 3. Много е сладурска картичката ти! Всеки елемент е на точното си място и цветовете са много приятни!

  ОтговорИзтриване
 4. С удоволствие обувам кънките и тръгвам към пързалката :) Много е зарибяваа тази картичка, наистина те приканва, да отидеш на снега!

  ОтговорИзтриване
 5. ОООО, да! И с тези двамата в комплект - удоволствието ще си е гарантирано! Картичката ти е много веселяшка и ме кара да забравя мразовитата нощ, която се задава!

  ОтговорИзтриване
 6. И аз не мога да карам кънки, но като гледам тези сладки малчовци колко се забавляват и при такава красива покана, ми се иска поне да опитам!

  ОтговорИзтриване
 7. Аз вчера бях на кънки, обичам да карам...А картичката е чудесна!Много весела и сладка :)

  ОтговорИзтриване
 8. Ох много големи сладури са тези двамата... много романтична картичка... много се радвам, че се включи в предизвикателството на Двете Елши :о)

  ОтговорИзтриване
 9. Разкош! много красиво съчетание на цветовете:)

  ОтговорИзтриване
 10. Светле, прелестна е! Просто е чудесна!

  ОтговорИзтриване