понеделник, 2 януари 2012 г.

* Кутия с изненади * Box with surprises *

ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА !
Нека да е по-добра и по-успешна от изминалата ! Нека да ни донесе много здраве , щастие , късмет , любов и много нови творчески вдъхновения ! :)
Като за начало на годината ще споделя с вас една Кутия с малки чекмедженца - пълни с изненади ;) Ще я включа в предизвикателството на  Hobby Challange №2 , защото би стояла добре като украса до елхата ;)

За декорирането на чекмедженцата съм използвала хартиите от албумчето на  Papermania - Mistletoe  Kisses .
И накрая , но не на последно място  - специално искам да благодаря на Теменужка - nuschinka за прекрасната картичка - изненада , която получих от нея и която невероятно много ме зарадва :)10 коментара:

 1. Светле, Честита Нова Година! Пожелавам ти повече време за любимото хоби, за да се любуваме и ние на креативните ти проекти и прецизното им изпълнение! Кутията е истински разкош!Непремено направи уроче за направата й, защото чекмедженцата изглеждат страхотни и като гледам колко са много, си представям колко време ти е отнело и направата и декорацията им. Искрени поздравления за търпението и за идеята и за перфектното й реализиране!
  Картичката от Нуши е прекрасна!
  Благодаря ти много, за това,че се включи в Хоби предизвикателство №2 Коледна украса!

  ОтговорИзтриване
 2. Честита нова 2012г. Светле.Много късмет и само хубави мигове. Кутийката е адски сладка.Обичам подаръци :) А картичката която си получила е много стилна.Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 3. Ехааа, страхотна е! Толкова хубаво настроение носи в себе си! А като се сетя, че си я напълнила с прекрасни изненади! Наистина ще бъде прекрасно човек да седи на топличко и с удоволствие и трепет да отваря чекмедже по чекмедже! Супер идея и реализация!
  Честита Нова Година и на теб! Нека бъде здрава, мирна, късметлийска, изпълнена с много любов, топлина и все повече реализирани творчески проекти!

  ОтговорИзтриване
 4. Честита Нова година и на теб!Нека да е много усмихната, изпълнена с мно щастливи мигове и много любов!
  Кутийката ти е мносто невероятна,... и аз искам уроче...:)
  А и много се радвам, че картичката ми ти е харесала!

  ОтговорИзтриване
 5. Честита нова Година и на теб! Да изобилства от здраве, щастие, л'бов и много красиви творения, ти пожелавам!
  Кутията е невероятна, а изпълнението перфектно, за което те поздравявам! Това съвършенство безспорно ти е отнело доста време, но си е струвало!
  Картичката, която си получила е ,много красива и чиста!

  ОтговорИзтриване
 6. Кутията ти е страхотна! Не мога да и се нагледам! Голямо търпение си имала да направиш всичките чекмадженца, и са доста прецизни... Много оригинална кутия! Благодаря ти, че се включи впредизвикателството на Двете Елши! Поздрави, Нели :)))

  ОтговорИзтриване
 7. Благодаря ви много ! :) Радвам се , че кутийката ви харесва ! При първа възможност ще опиша как точно я направих - не е трудно . Трябва малко повече търпение при изработването на чекмедженцата , защото са много на брой , но затова пък после остава удоволствието по украсяването им ;)

  ОтговорИзтриване
 8. Честита Нова 2012 Година! Впечатляваща и много сладка кутийка с чекмедженца, пълни с изненади!

  ОтговорИзтриване
 9. Уау, супер идея! Браво Светле! Много ми харесва идеята, аз лично бих скочила от радост ако получа такъв подарък! Не ми се мисли колко труд е било, но определено си е заслужавало!

  Благодаря ти, че участва в новото предизвикателство на Двете елши!

  ОтговорИзтриване
 10. Кутийката е чудна! Много ми харесва. Поздравления и успех! :)

  ОтговорИзтриване