четвъртък, 23 юни 2011 г.

* Вълшебни кутийки * Magic boxes *

Открих Блога на една Англичанка , която прави страхотни оригинални кутийки ! Много са интересни ! 






А ето ТУК е дала обяснение как точно се правят кутийките . 

Ето и моят вариант . Опитах се да не изкопирвам едно към едно нейната идея , взех само начина на отваряне   и я украсих по свой вкус . 









А това е друга идея за Торта - Кутийка , на която попаднах ! Много оригинално ! 


6 коментара:

  1. Наистина вълшебни!Как си попаднала на това съкровище....незнам,но с интерес ще очаквам и твоите варианти!

    ОтговорИзтриване
  2. Моята кутийка не е чак толкова уникална , колкото са нейните , но общо взето се получи .

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасни, уникални неща си споделила. Голямо благодаря! Аз миналия ден също направих "торта" от кутийки,без да съм видяла тази..Моята е от готови дървени кутийки и идеята за нея ми хрумна в магазина в който видях кутийките поставени една върху друга :). Но не съм се и съмнявала, че още много други момичета са имали същата идея преди мен :)
    Кутийката с пеперудите е..уникална просто..Ще споделя твоето откритие и в своя блог, ако позволиш, за да го откривам по-лесно, при нужда..

    ОтговорИзтриване
  4. Разбира се , че нямам нищо против ! Не успях да видя твоята торта от кутийки защото профила ти не е достъпен ... Ако имаш желание сподели линк , през който може да се разглежда блога ти .

    ОтговорИзтриване
  5. Съжалявам,че не се вижда профила ми..Може би трябва да направя нещо по настройките..Ето линк към моя блог : http://glassartdesign.blogspot.com/ (не знам как да го направя активен).

    ОтговорИзтриване
  6. Мога да кажа само ,че ако не бе писала коя кутийка е твоята не бих се сетила.Станала е разкошна и декорацията също.Поздравявам те !

    ОтговорИзтриване