неделя, 26 юни 2011 г.

* Angel *

* * *
Това е оригинала , явно при разпечатването твърде много съм го избледнила : 10 коментара:

 1. чудесни картички! много ми харесват.Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Много лоши снимки-картичките ми се струват интересни, но изобщо не мога да видя картинката с жената. Тя ангел ли е?

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря за комплимента за снимките ;) А относно въпроса - незнам какво да ти отговоря . До сега не съм чувала някой да е успял да направи снимка на ангел :))) Ако толкова държиш да знаеш - момичето от снимката е певицата от клипчето ! Един вид символично я приемам ,като ангел - Dark Angel ;) Вдъхнових се и направих картичките . Не всичко може да се обясни с думи, затова и нямах намерение да давам обяснения в самата публикация , но явно се налага :)

  ОтговорИзтриване
 4. Извинявай ако съм те засегнала-не исках да се заяждам дали е ангел или не, не това беше целта ми. Просто искам да видя хубави снимки на картички, които ме заинтригуваха. Критиката ми се отнасяше само до качеството на снимките. Няма да коментирам повече по темата, успех в предизвикателството!

  ОтговорИзтриване
 5. Глупости , изобщо не си ме засегнала , даже малко ме развесели въпроса ти : Тя ангел ли е :)))) Просто се опитах по някакъв начин да обясня спонтанното вдъхновение свързано с картичката , а самата снимка по принцип е бледа /нарочно/ и изпъкват само очите на момичето.

  ОтговорИзтриване
 6. Fabulous sweetie. Thank you for sharing with us at CYDA this week.

  Hugs
  Cathy
  xxxxx

  ОтговорИзтриване
 7. So very pretty.

  Thanks for joining us at CYDA.

  Hugs Angel

  ОтговорИзтриване
 8. Lovely, dreamy cards ♥ In order for these to enter the WOC challenge, you have to link back to us and also use WOC products on your cards.... sorry.

  ОтговорИзтриване
 9. Много красиво изпълнение на картичките. Примема бледостта на снимката като нарочно направена - все пак момичето е "ангел". Особено добре изпъква на фона на черната картичка като контраст.

  Благодаря ти, че ги сподели с нас в The Crazy Challenge!

  ОтговорИзтриване
 10. Sorry for late to comment.
  Wow! This is fantasy!! Love it.
  Thanks for sharing it. ~darling Ho~CCH-DT

  ОтговорИзтриване