петък, 10 май 2013 г.

* Игра - Блог на 2 годинки *

Около Гергьовден преди 2 години реших да регистрирам блога си и да покажа картичките и нещата , които обичам да правя , когато имам малко свободно време . Все още не мога да повярвам , че  изминаха цели две години , но това е факт . Имах периоди на вдъхновение и периоди през които вдъхновението ме напускаше . Но в крайна сметка правенето на картички , кутийки   и дигитални скрап-странички е едно от любимите ми занимания . Ще продължавам да се забавлявам и да измислям нови интересни неща .Занапред ще се постарая да направя и някой промени , като пускам по-полезни публикации и идеи .
Ще отпразнувам втората си годинка с Блог-игра . Ако желаете може да  участвате с направена от вас картичка, бижута или друга арт-творба . Наградата и почерпката от мен ще бъде блокче с дизайнерски хартии на Marianne design - Victorian Vintage - формат А5 и една от моите картички-чантички , които ще снимам и ще добавя по-късно . Победителят ще избера чрез жребий , но ще има и 3 допълнителни награди . Играта ще продължи до 3-ти юни , така че имате достатъчно време да се включите . Очаквам вашите картички с нетърпение !  :)





* Ако желаете може да добавите във вашия блог банерчето към играта ми и линк към нея  * 
А това е наградата : 





30 коментара:

  1. Светле, честита ти втора блогогодинка!Пожелавам ти още много такива вълнуващи годинки, с много нови вълнуващи публикации , с които да радваш последователите си! А твоите картички-чантички са толкова очарователни, с радост ще се опитам да спечеля една от тях!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Дени за пожеланията и много се радвам , че ще участваш в играта :)

      Изтриване
  2. Eхааа,каква чудесна новина!:) Честит празник Светле,желая ти от все сърце много,много свежо настроение,слънчеви усмивки и прекрасно вдъхновение,за още по-прекрасни емоции и забавления ;))) Много щастие ,късмет и прекрасни творения :)...Няма да те пропусна,все ,ще намеря малко временце за да се включа в такъв чудесен празник :)))Прегръдки :)ХХХ

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А твоята чантичка така ми краси хола,че всеки ,който влезе в къщи веднага се хваща за нея и ахва:))) Много ми е красива:) ХХХ

      Изтриване
    2. Вили , благодаря ти много за прекрасните пожелания и много се радвам , че ще участваш в празненството с някоя от твоите интересни и орогинални картички :)

      Изтриване
  3. Честита втора годинка! Наистина минават неусетно. Пожелавам ти още много по две да ни радваш с твоите красоти!
    Дала си достатъчно време за участие и се надявам да успея да се включа при теб.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря много Тони :) Радвам се да разбера , че ще се включиш в играта ми :)

      Изтриване
  4. Честита втора блогогодинка Светле!Много харесвам твоите картички,и ше се радвам да ги споделяш тук,за да им се радвам!С удоволствие ще се включа!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ирина ! И твоите картички са наистина прекрасни и е страхотно , че реши да участваш в моята игра :) Очаквам с нетърпение да видя какво ще сътвориш :)

      Изтриване
  5. Честита блогогодинка! Това е едно чудесно хоби, което носи добро настроение, отмора, забавление...пожелавам ти да намираш честичко време за него:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тони , благодаря ти ! Ще се радвам ако се включиш в играта ми :)

      Изтриване
  6. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  7. Честити 2 годинки на блога ти, Светле! Желая ти вдъхновението неспирно да е с теб и да ни радваш с още много много красоти тук. Разбира се, че ще се включа, дължа ти специлано нещо измайсторено за теб, както и едно голямо Благодаря! затова, че ми помогна в разгадаването на мистерията наречена blogger ;)))

    ОтговорИзтриване
  8. Честити две годинки!!! Неусетно да се изтъркалят поне още 20. С удоволствие ще следя новите ти публикации и непременно ще взема участие в играта!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Честита втора годинка на блога ти! Още дълги години да твориш и да показваш нещата си.

    ОтговорИзтриване
  10. С най-добри пожелания за рождения ден на блога ти, Светле! Желая много творческо вдъхновение и много свободно време за изпълнение на идеите. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  11. Честита втора годинка на блога ! Пожелавам ти нестихващо творческо вдъхновение и още много поводи за празнуване :)

    ОтговорИзтриване
  12. Честит Празник и от мен! Бъди здрава, щастлива и усмихната! Желая ти повече време за всичко, което обичаш да правиш! Вече имам идея с какво да се включа в ттвоята игра :)

    ОтговорИзтриване
  13. Честита втора годинка! Нека вдъхновението винаги бъде с теб и това прекрасно местенце празнува още мнооого рождени дни! Ще се опитам да се включа в празненството :)

    ОтговорИзтриване
  14. Честита Блогогодинка и от мен... с пожелание за здраве и неспирно вдъхновение!
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  15. Благодаря ви момичета за страхотните думи и милите пожелания ! Много съм щастлива , че ще се включите в празненството на блога ми и с нетърпение очаквам да видя вашите картички или други сътворени от вас неща :)

    ОтговорИзтриване
  16. Честита блогогодинкаи от мен! Правиш страхотни неща, как досега не съм те открила , не знам. Определено ще се включа в играта :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ели :) Радвам се , че ще се включиш в играта ми : )

      Изтриване
  17. Честито, мила! Още много, много години да ни радваш с красотите, които правиш! Непременно ще се включа в играта :)

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ем за милите думи и много се радвам , че вече си се включила в празненството :)

      Изтриване
  18. Честита втора блогогодинка и от мен. Желая ти още много години изпълнени с вдъхновение и предоставящи ти време, за да сътворяваш красиви неща!

    ОтговорИзтриване
  19. Честита втора блогоггодинка. С пожелания за здраве, щастие, много усмивки и продължавай да създаваш такива красоти с лекота и удоволствие.

    ОтговорИзтриване
  20. Честита втора годинка! Блогът ти е едно много симпатично местенце, където да се загубиш с часове! Пожелавам ти да не те напуска вдъхновението, защото съм го изпитвала на собствен гръб, и да продължиш да си доставяш на теб и всички, които посещават това местенце удоволствие от сътвореното!!!

    ОтговорИзтриване
  21. Честита блогогодишнина! Още много пъти по две да празнуваш!!!

    ОтговорИзтриване
  22. Светле,честита блогогодинка!Желая ти да си винаги така вдъхновена и позитивна!!!:)Няма как да не направя нещо за теб и да се включа в твоето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване