неделя, 20 януари 2013 г.

* Картичка - вдъхновение * Card - Inspiration *

Нарекох тази картичка така , защото с нея се върна вдъхновението ми ! Не бях правила картички от няколко месеца и необяснимо за мен изобщо нямах никакво желание да правя  . Но ето , че за рождения ден на една колежка от офиса ми се прииска да и подаря една от моите картички . Избрах да оцветя точно това момиченце , понеже и рожденничката е щура и импулсивна : )  Щастлива съм , че тя истински се зарадва , когато и я подарих  : )





Искам да кажа и едно огромно БЛАГОДАРЯ на Мария /duende/ , Краси  и Вили , от които получих прекрасни поздравителни картички , които невероятно много ме зарадваха и изненадаха ! Благодаря ви момичета , че ми донесохте толкова хубави емоции с късче от вашия талант ! Пожелавам ви да създавате още и още такива прекрасни картички и да радвате с тях много хора ! : )
















3 коментара:

  1. Ехааа,каква невероятна красотаа... с толкова заряд и страхотна положителна енергия!:) Разкошна цветна и жизнена картичка -много се радвам ,че вдъхновението ти се е върнало,за да продължаваш да ни радваш и удивляваш ,както само ти можеш;)))

    ОтговорИзтриване
  2. Браво, добро завръщане! През тази година повече вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  3. Еха, прекрасна, жизнена, впечатляваща картичка! Страхотно момиченце и как само оживява иначе меланхоличната дизайнерска хартия с дърветата! Браво, Светле! На всеки може да му се случи да "изчезне". По-важното е, че се завръщаме с нови сили и вдъхновения!

    ОтговорИзтриване