събота, 1 септември 2012 г.

Предай нататък... Moleskine®

След дълго очакване най-сетне Скрап-бележникът на Тони пристигна и при мен . Разгледах го с удоволствие и мога да кажа , че в него е събрана толкова много красота и емоция . Да си призная - прииска ми се и аз да имам един такъв  спомен от всички вас картичко-феи :) Вече започнах да обмислям идеята за подобна инициатива , надявам се Тони да не ми се разсърди много ;)
И така ... ето и моите странички , които добавих ,а през следващата седмица бележникът ще отпътува към Стела / I Love Making Things /



8 коментара:

  1. Късче от блога ти върху тези страници виждам аз. Чудесна идея!

    ОтговорИзтриване
  2. Светле, чудесни странички си направила, многоми харесват. Сигурно вече бележникът е изпълнен с толкова много емоции:) Благородно завиждам на Тони, че ще се радва на тази красота :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва как си оставила своя визитка, за да се знае кой е правил страницата.

    ОтговорИзтриване
  4. Eхааа,страхотни страници си направила...разкошни са!!!:)))

    ОтговорИзтриване
  5. Толкова са красиви!Прекрасни цевтове!

    ОтговорИзтриване
  6. Светле, как бих могла да се разсърдя - идеите са за това, да се споделят. Благодаря ти за чудесните странички! Красиви са.
    И между другото, не забравяйте, че всъщност бележникът няма да остане при мен - когато се завърне, ще направя видео, в което ще го покажа, а след това ще го подаря на някой от участниците, избран чрез жребий.

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви много за прекрасните думи ! Страхотно е , че страничките , които направих ви допадат . А на теб Тони мога да кажа , че идеите ти винаги са невероятни и оригинални ! Много се радвам, че открих блога ти преди време :)

    ОтговорИзтриване
  8. Чудесни странички, мног ми харесват цветовете и елементите!

    ОтговорИзтриване