петък, 23 декември 2011 г.

* Коледно време * Christmas time *

И така !  Мисля , че е крайно време да украсим елхата с игачки и домът с Коледна декорация . След което да седнем - старателно и подробно да напишем писмо до Дядо Коледа с всички наши желания . Ако ни е по силите може да измайсторим оригинални коледни сладки , а ако сме леко скарани с готвенето , може да направим само картички за роднините ;) След което да хукнем, да купуваме подаръци ,  които не сме успели да набавим до този момент , а като се върнем да приготвим нечетен брой постни ястия и да зачакаме настъпването на Коледа :)


Весели празници на всички !

понеделник, 19 декември 2011 г.

неделя, 11 декември 2011 г.

* Блог - награда *


Благодаря много на Valchen , която харесва блога ми и ми е дала тази Блог-наградка :)  Това безкрайно много ме зарадва . Сега аз трябва да споделя седем неща свързани с мен , след което да избера 7 блога , които са ми любими и които ме вдъхновяват . И така ще споделя следното :
1. Обичам да слушам Heavy Metal и любимата ми група е Manowar .
2. Когато нещо много ми хареса - тотално се пристрастявам , до момента , в който не се появи следващото нещо , което да обсеби вниманието ми .
3. Любимата ми книга е " Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет " на Робърт Пърсиг .
4. Много обичам пътешествията и разходките в планината .
5. Харесва ми да изработвам разни неща , да шия и да рисувам , макар че напоследък се случва рядко .
6. Обожавам исторически костюмни филми с битки , като : " Гладиатор " , "300 " , " Властелинът на пръстените " и " Небесно царство "
7. и последното - от няколко седмици ме е напуснала музата и нямам сили да сътворя абсолютно нищо ....

А ето и блоговете , които ме вдъхновяват и на които бих искала да предам наградата :

Сега е ваш ред момичета :)