петък, 28 октомври 2011 г.

* Мода * Fashion *

Съвсем спонтанно ме връхлетя идеята в последния момент да се включа
в предизвикателството на Арти-марк - Тексктура и буквално за два часа успях да направя тази картичка .
Викторианските дами ги бях приготвила за едно отминало предизвикателство на Двете елши - Стийм-пънк , за което не ми остана време тогава  и така си останаха - незапочнати. Но ето , че днес реших да използвам картинката и  с помощтта на тишу хартия създадох илюзия за текстил , от който са ушити техните рокли .

С два различни пънча изработих имитация на дантела , която да придаде завършен вид на картичката . Другата дантела е само декоративна и я направих с дистрес - мастило .



7 коментара:

  1. :-)Велико! Много интересна картичка. Направо съм много щастлива, че съм успяла и теб и всички останали да ви вдъхновя за прекрани проекти. Чудесно си се справила, моите поздравления. Страхотен ефект с тишу, не се бях сетила.Супер :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Сууупер идейна..Поздравления! Дантелата отстрани е като истинска..и тоалетите на викторианските дами са съвсем като от плат..ЧУДЕСНО си се справила с прекрасното предизвикателство на Дони..Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Много модерна картичка :)Чудесна е!Много ми харесва.

    ОтговорИзтриване
  4. Чудна идея! Страхотни и много ефектни рокли си "ушила" за дамите, а дантелата се е получила прекрасно, много ми хареса идеята ти за използването на пънчове за направата й!

    ОтговорИзтриване
  5. Стахотно си ги облякла!Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  6. Каква хрумка само с тези рокли! А дантелата е чудесна!Поздравления и успех в играта!

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря ви ! Наистина се радвам , че ви допада идеята и картичката :)

    ОтговорИзтриване