неделя, 4 септември 2011 г.

* Бели цветя * White flowers *


Бялото не е от любимите ми цветове и въпреки , че не съм много доволна от крайния резултат , все пак ще участвам в предизвикателствата за бяла картичка и релеф . Ако намеря време и вдъхновение ще направя и друг вариант ;)


13 коментара:

  1. Картичката е страхотна, Светле, но за съжаление има поне още 2 цвята освен бялото. Знам, че не е лесно, но също така съм убедена, че ще се справиш! Моля те не махай тази картичка от предизвикателството и пробвай още веднъж - вядрвам в теб и съм сигурна, че ще успееш да ни смаеш!

    ОтговорИзтриване
  2. Не знам какво не ти харесва - картичката е много нежна.

    ОтговорИзтриване
  3. Картичката е много хубава и нежна ,но съм съгласна и с Юлия!

    ОтговорИзтриване
  4. Къде пише, че не ми харесва, Нинка? Даже напротив - страхотна е! Просто не е чисто бяла, каквото е условието ;( - много ми е мъчно, но нали това е идеята да се придържаме към зададеното предизвикателство, ако допусна изключение за един се губи смъсъла.

    ОтговорИзтриване
  5. Да, да така е , наистина не съм спазила условието . Когато качих линка го прочетох внимателно и си казах , май ще трябва да правя още една бяла картичка ;) Дано ми дойде музата за бели картички през следващата седмица ;))))))

    ОтговорИзтриване
  6. Направи, моля те, че ще ме е яд и то много, ако не мога да се насладя на твое творение, защото всичките ти картички са чудесни! Прегръдки за разбирането!

    ОтговорИзтриване
  7. Много нежна и красива картичка!

    ОтговорИзтриване
  8. Каква бяла фантазия! Мисля, че вече имам фаворит сред твоите картички. :)

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря ви ! Незнам защо , но бялата картичка се оказа наистина голямо предизвикателство , ще се постарая да направя още една - този път по правилата ;)

    ОтговорИзтриване
  10. Въпреки че не е точно по правилата на зададеното предизвикателство, ме накара да се почувствам като в приказка - вълшебно красива картичка си направила!

    ОтговорИзтриване
  11. Много красива, свежа, изпипана картичка.. чудна е :)

    ОтговорИзтриване
  12. Прекрасна картичка..Със сигурност нямаше да загуби от красотата си, ако всички цветни елементи бяха бели..Но макар и не по правилата за точно това предизвикателство, картичката е изключително стилна, нежна и изпипана и е просто съвършена. Поздравления за креативността и майсторското изпълнение!

    ОтговорИзтриване