вторник, 28 май 2013 г.

* Картички - чантички дизайн 2013 *

Вече измина почти един месец , откакто изпратих изненадите от играта Предай-нататък , затова ще публикувам всички  чантички , които направих . Само три момичета ми писаха , че са ги получили . Надявам се и другите да са получили пакетчетата , но вероятно не са имали възможност да ми пишат . Реших да променя малко дизайна на този вид картички , така че подаръчетата за блог - играта ми ще изглеждат малко по-различно .


сряда, 22 май 2013 г.

* Честит рожден ден Ники * Happy Birthday Niki *

Днес моята най-добра приятелка Ники има рожден ден ! Приготвила съм и картичка - изненада , която направих в малко нетипична цветова гама , защото ще я включа в едно предизвикателство   .
Ники , искам да ти пожелая да бъдеш много щастлива и влюбена . Да сбъднеш мечтите си и да имаш само прекрасни емоции занапред ! :)вторник, 14 май 2013 г.

* Кутия за сватбени снимки * Box for wedding pictures *

След много дълго отлагане, най-сетне успях да осъществя идеята си да направя кутия за сватбени снимки , за една моя приятелка , която се омъжи миналата година . Вдъхнових се от снимка на украсата върху колата , която е направена от Сватбена агенция " Bo Creation " .Лори изобщо не подозира за тази изненада , но се надявам, когато разбере , да се зарадва . Кутийката изработих от бял перлен картон , а цветята и листенцата върху нея наподобяват букета от снимката : ) петък, 10 май 2013 г.

* Игра - Блог на 2 годинки *

Около Гергьовден преди 2 години реших да регистрирам блога си и да покажа картичките и нещата , които обичам да правя , когато имам малко свободно време . Все още не мога да повярвам , че  изминаха цели две години , но това е факт . Имах периоди на вдъхновение и периоди през които вдъхновението ме напускаше . Но в крайна сметка правенето на картички , кутийки   и дигитални скрап-странички е едно от любимите ми занимания . Ще продължавам да се забавлявам и да измислям нови интересни неща .Занапред ще се постарая да направя и някой промени , като пускам по-полезни публикации и идеи .
Ще отпразнувам втората си годинка с Блог-игра . Ако желаете може да  участвате с направена от вас картичка, бижута или друга арт-творба . Наградата и почерпката от мен ще бъде блокче с дизайнерски хартии на Marianne design - Victorian Vintage - формат А5 и една от моите картички-чантички , които ще снимам и ще добавя по-късно . Победителят ще избера чрез жребий , но ще има и 3 допълнителни награди . Играта ще продължи до 3-ти юни , така че имате достатъчно време да се включите . Очаквам вашите картички с нетърпение !  :)

* Ако желаете може да добавите във вашия блог банерчето към играта ми и линк към нея  * 
А това е наградата : 

събота, 4 май 2013 г.

* Великденски фантазии * Easter Fantasy *

Ще ви покажа няколко варианта на хартиени великденски яйца , които направих . Весели празнични дни ви пожелавам :)