неделя, 20 януари 2013 г.

* Картичка - вдъхновение * Card - Inspiration *

Нарекох тази картичка така , защото с нея се върна вдъхновението ми ! Не бях правила картички от няколко месеца и необяснимо за мен изобщо нямах никакво желание да правя  . Но ето , че за рождения ден на една колежка от офиса ми се прииска да и подаря една от моите картички . Избрах да оцветя точно това момиченце , понеже и рожденничката е щура и импулсивна : )  Щастлива съм , че тя истински се зарадва , когато и я подарих  : )

Искам да кажа и едно огромно БЛАГОДАРЯ на Мария /duende/ , Краси  и Вили , от които получих прекрасни поздравителни картички , които невероятно много ме зарадваха и изненадаха ! Благодаря ви момичета , че ми донесохте толкова хубави емоции с късче от вашия талант ! Пожелавам ви да създавате още и още такива прекрасни картички и да радвате с тях много хора ! : )
петък, 11 януари 2013 г.

*Календар за 2013г. с Паркове и Градини * Calendar with parks and gardens *

Хрумна ми да направя втори вариант на календара за 2013 година , този път с някой красиви Паркове и Градини . Отново съм комбинирала две по две картинките най-отдолу за по-лесно разпечатване върху по-плътни листи с формат А4 . Надявам се да ви хареса и този вариант : )


вторник, 1 януари 2013 г.

* Happy new year *

Честита нова 2013-та година ! Пожелавам ви много творчески вдъхновения и само положителни емоции ! : )