понеделник, 27 февруари 2012 г.

* Книгоразделител с пеперуда * Paper separator with butterfly *

Направих този книгоразделител за две предизвикателства : четвъртото предизвикателство на Miss Emerald и 104-тото предизвикателство  на Картичкофуриите - Пеперуди .

" Това , което за какавидата е краят на света - за учителя е пеперуда " 




четвъртък, 23 февруари 2012 г.

* Винтидж етикетче * Vintage tag *

 Да си призная не се сещам често да правя тагчета , но сега направих едно специално за третото предизвикателство на Miss Emerald . Получи се в стил винтидж с голямо червено цвете за акцент :)
Ще го включа и в Crazy Amigo Challenge - use a tag .



понеделник, 20 февруари 2012 г.

* Пролетна кошничка * Spring basket *

Преди доста време , още в началото , когато регистрирах блога си реших да споделя една своя идея за направата на кошнички .
Сега използвах тази идея , като  я доусъвършенствах и така направих пролетна кошничка за второто предизвикателство на Miss Emerald .




понеделник, 13 февруари 2012 г.

* Любов * Love *

Любов ! 
Най-прекрасното чувство !  Какво повече бих могла да кажа ...
Честит Свети Валентин на всички влюбени ! :)
Честит Трифон зарезан на не-толкова влюбените ;)

Ще включа картичката в щурото предизвикателство : CCH -106 Свети Валентин , Февруарското предизвикателство на Двете Елши , Хоби предизвикателство № 6 - Вино и Любов , Dutch Dare Card Challenges - 151- Red , Pink & White.




неделя, 12 февруари 2012 г.

* Дантела и рози * Lace and roses *

Радвам се , че намерих подходяща дантела и успях да направя картичка в стил шаби шик за първото предизвикателство на Miss Emerald .  Получи се сравнително сполучлив  краен резултат , като се има предвид , че обикновено използвам за картичките си  по-ярки цветове ;)




петък, 10 февруари 2012 г.

* Виолетови цветя * Purple flowers *

Една моя колежка наскоро се омъжи и ние от офиса и подготвихме подарък - изненада . На мен се падна задачата да го опаковам . Разполагах с интересна виолетова хартия и панделки /но за съжаление не успях да го заснема / . Заедно с подаръка реших да и направя картичка , на която да напишем пожеланията за бъдещия семеен живот ;)  Ето и крайния резултат  - букет виолетови цветя и кацнала пеперуда за разкош :)





вторник, 7 февруари 2012 г.

Адрес и телефони за помощи на пострадалите от с. Бисер

Събиране дрехи и одеала в помощ жителите на с. Бисер

 Ако нямате вяра на институциите, които събират пари с смс-и, обаче безусловно искате да помогнете на пострадалите от наводнението в с.Бисер,

ето нещо, което можете да направите веднага:
занесете топли дрехи и одеяла на хората от офроуд-форума, които са се организирали да пътуват дотам и да им ги доставят направо. Обадих се да питам от какво има нужда, разбирам, че няма достатъчно детски дрехи, обувки, чорапи и т.н.
Някакви храни сигурно също биха били добре дошли, одеяла, предполагам, няма да са излишни.
Пунктовете за събиране по градове можете да намерите тук:
http:/http://www.blogger.com/img/blank.gif/www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=138790
Има и телефони, за да се разберете конкретно.


От утре 07.02 от 09.00ч. който има възможност и желание може да носи дрехи и одеала на адрес-София Зона Б5 бл.7 до вх.В помещението е м/у входовете на блока. Със сини решетки - Сервиз за битова техника. Методи - 0899278323

Цвета Паликарева 0898 79 25 54

Форум на OFFRoad - Bulgaria


Снимки от първото им пътуване дотам тук.

* Тази информация я копирах от блога на ТОЧИЦА , надявам се , че тя няма нищо против да я разпространя и чрез моя блог !

неделя, 5 февруари 2012 г.

* Валентинка * Valentine girl *

Ще ви запозная с малката Валентинка , която се получи в леко странна цветова комбинация , но такова е февруарското предизвикателство на Двете Елши . С нея ще открия сезона на "Валентинското картичкоправене " :)) Ще я включа и в игра 33 на Arty-mark : Цветове на любовта , както и във Friday Mashup #44 All you need is Love ! 
Paint your world - Задание 10, Challenge 203 - Pink valentine , Dutch Dare Card Challenges - 151- Red , Pink & White.





* А това са цветовете на предизвикателството :











петък, 3 февруари 2012 г.

* Ментови цветя * Flowers of mint *

Когато видях картинката в новото предизвикателство на Картичкофуриите се вдъхнових невероятно много , защото самата аз преди време бях правила няколко подобни колажчета в различни цветове .
И така , с огромно желание и ентусиазъм в средата на зимата , сътворих тази пролетна картичка в цвят - мента , която ще включа в предизвикателство № 101




* Направих нови снимки и въпреки това  не личи много , че основата на картичката е зелена , а не черна ;)